Bug Run 2010

jun 10th, 2010 | By | Category: Treff

Overnatting
De aller fleste overnatter på treffområdet i telt eller i campingbiler,  og de fleste fasiliteter er tilgjengelige. Dusj og WC er på området, mitt tips er å være tidlig ute på disse om morgenen da det er MANGE tusen mennesker som skal bruke det og det blir litt lite delikat etterhvert.

Personlig foretrekker jeg Sjøgestad motell som ikke ligger langt unna treffplassen. Motellet er av enkel standard, men har likevel det aller meste man måtte trenge under oppholdet (dusj, kjøleskap, seng, ren WC++). Det sosiale på Sjøgestad er og vel og nevne, om kveldene er det veldig hyggelig å sitte ute sammen med andre entusiaster fra Norge og Sverige.

Delemarked
Bug Run pleier som regel å ha et voldsomt delemarked, der både bedrifter og privatpersoner kan booke plass til salgsstand. Forhåndsbestillingen er stengt for i år, men du kan ordne dette i porten ved ankomst. I Sverige var ikke reguleringen av privatkjøp til stede, så antallet VW,er var mye større enn i Norge. Med andre ord er det også mye mer deler  tilgjengelig i Sverige enn i Norge. Her selges mye NOS og mye bra brukte deler, delemarkedet anbefales på det varmeste.

Entrépriser Bug Run 2010:

Helgebillett (fredag-søndag): 400 kr
Helgebillett (lørdag-søndag): 300 kr
Endagsbiljett (søndag): 150 kr

Arrangøren setter pris på om du har med akkurat beløp til inngangen når du kommer til inngangen, slik går det også mye fortere!

Hva får du for innganspengene:

  • Kjøring på banen med egen bil, både racing og dragracing begge dager (bare VW selvsagt)
  • Test bilen din på rullande landevei (lørdag och søndag, påmelding om du ønsker dette)
  • Camping inne på Mantorp Park hele helgen
  • Lektarplass både lørdag och søndag
  • Dance Nation med to DJ’s i Partyteltet fra kl 13 fredag
  • Stort Bug Run-party med livemusik på lørdag kveld

Det er ingen ekstra kostnad forbundet med å ta inn din VW på området, derimot skal alle personen i bilen betale entréavgiften. Barn t.o.m. 15 år går gratis inn i sammen med en voksen, og alle VW får uten ekstra kostnad delta i utstillingen (hele 25 klasser i år).

Relatert link: Bug Run offesiell hjemmeside

Related Images:

Tags: ,

Comments are closed.