Om VW2You

VW2you har vært på www siden 1999, det var den spede begynnelse med Microsoft Frontpage og manuell oppdatering. Siden jeg jobber med IT til vanlig har jeg en genuin interesse av å utforske nye ting – derfor den 3. generasjonen av VW2You. Tidligere så hadde VW2You også et stort VW forum der «alle» entusiaster var med, dette ble etterhvert så tidkrevende at jeg valgte å avslutte forumet.

Sidene vil oppdateres med relevant stoff litt etter litt, men blir ingen glødende nyhetsmotor som skal servere blodferske nyheter til alle entusiaster. Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, håper du vil finne interessant informasjon på sidene.

VW2You på iPhone
Vi har laget sidene slik at du også lett kan få sidene tilpasset iPhone, vi ser at dette kan være spesielt hensiktsmessig om du skulle trenge informasjon/lese nyheter når du er på farten.

Du skriver bare inn http://www.vw2you.com eller vw2you.com i nettleseradressen så finner sidene selv ut at du kommer fra en iPhone og vil da automatisk optimalisere sidene for visning på denne.

Jeg har VW som hobby og data som jobb, hvorfor ikke kombinere de litt, det er heller ikke mange norske sider som samler og skriver om temaer som går på det å ha eller være interessert i gode gamle luftkjølte biler.