Skinne forbedret verdensrekorden!

jun 6th, 2010 | By | Category: Nyheter, Treff

Det var knyttet stor spenning til om Skinne klarte å følge opp tiden satt på dag 2 av Summer Nat’s 2010, å følge opp tiden vil si å kjøre samme strekning innen omtrent samme tid i samme arrangement. Tiden som Skinne skulle repetere var 8,96/254 km/t, og værgudene var på arrangementets side alle dagene. Med 25 grader i skyggen og null nedbør siste tiden og massevis av gummi på banen lå alle forhold til rette for at bragden kunne repeteres.

Og de gjorde de på dag 3, til gangs: 8,71/261 km/t er hinsides fort, jeg har ikke fått beskrivelse av dette draget, men på dag to gikk bilen snorrett og fører Jens Petter Brandstorp slapp å korrigere like mye som jeg tidligere har sett han har måtte gjøre.

Til slutt, Østfold kan stolt slå seg på brystet over den nye verdensrekorden og hele VW dragracemiljøet verden rundt holder pusten: har dette teamet ennå mer i gjære fremover??

Ønsker med dette å gratulere Tor Øyvind Skinne og Jens Petter Brandstorp med den utrolige prestasjonen som du nå kan ta del i via videoen lagt ut på Youtube!

PS: Bilder fra dag 2 av arrangementet finner du ved å klikke her.

Related Images:

Tags: ,

Comments are closed.