Med VW T3 på campingtur ut i Europa

jul 1st, 2010 | By | Category: Nyheter

Anette og Endre Dambo gjør det som sikkert mange andre har lyst til å gjøre i sommer, de tar nemlig  bilferie i Europa. Den utvalgte bil er en 1986 Reimo campingbil, Provence i Frankrike er målet for turen. Ekstra morro er det for undertegnede, da dette faktisk er en bil jeg har hatt tidligere, men som Endre og Anette har foredlet og oppgradert.

De har opprettet en blogg der vi hjemme kan følge med på hvordan det er å kjøre, campe og tilbringe sommeren i en campingbil, denne finner du på adressen: http://gocampers.blogspot.com/

Der kan du følge de i de siste forberedelsene før avreise, samt under turen – og de setter sikkert pris på oppmuntrende kommentarer under hele reisen. Jeg kommer definitivt til å følge denne, etter jobb i dag drar jeg selv opp til Sør-Trøndelag for å hente min nye campingbil da savnet etter bilen som Anette og Endre skal på tur med ble for stort.

Jeg ønsker de god tur ned til Provence, og håper vi alle får se flotte bilder og beskrivelser av hvordan det er med en slik tur i en slik bil – bloggen er et kjempeinitiativ!!

Tags: ,

Comments are closed.