Snart 1 år siden jeg la ned forumet

des 12th, 2008 | By | Category: Diverse

01.01.09 er det et år siden jeg la ned VW2You sitt forum, og det er tid til ettertanke, kort oppsummert har jeg ikke angret en dag på denne avgjørelsen. En periode dukket det opp masse diverse forum som folk satte opp som en “erstatter”, men kun et par av dem hadde i mine øyne noe potensiale til å overta den rollen som VW2You hadde hatt de siste 7 år.

7 år med VW2You forum og websider har gitt meg mange positive og negative opplevelser, uten at jeg skal utbrodere ting her – men føler noen ganger at jeg ser de samme trender og ting på det forum som i etterkant skulle vise seg å bli det nye samlingsstedet for VW2You,s brukere.

Stikkord som kverulering, krangel og diskusjon i stedet for utagerende aktivitet i garasjen er vel et dekkende stikkord og det er som regel de samme personene nå som da, men jamnt over er tonen hyggelig og ikke noe er bedre enn det!

Konklusjonen må være: Jeg er fortsatt lykkelig uten den daglige driften av et aktivt forum, og vil fortsatt være det!!

Gamle VW2You finner du her: http://vw2you.com/cgi-bin/UltraBoard.cgi

Tags: ,

Comments are closed.