Ny VW Beetle

feb 25th, 2012 | By | Category: Aktuelt

Jeg har en bekjent som jobber hos Albjerk i Drammen, han ringte opp en ettermiddag og lurte på om jeg ville være med ut å teste den nye VW Beetle, jeg var ikke spesielt vanskelig å be! Bilen var en av de første bilene de hadde tatt inn og var av fargen candyhvit, en fin fin farge på disse bilene!

Denne hadde i tillegg to langsgående striper, som ga bilen et retrodesign, det hele toppet med et sett 17″ Rotor felger som man kan få med for 4100,- i tillegg ved bestilling. Vår modell hadde og en del annet snacks, som korsryggstøtte foran (1900,-), multifunksjonsratt i skinn (+2500), lys og sikt pakke (1800,-), navigasjonspakke (8900,-), forberedt for telefon (3300,-) og et Fender soundsystem (7300,-).

Bilen hadde titansort interør, det første som slo meg var dashbordet og dørene som hadde lakket plast i bilens farge. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om det, det ga et inntrykk som jeg kanskje ikke mener er bilen verdig.

Bilen ble en ganske hyggelig overraskelse. Motoren på den vi testet var en 1.2 TSI motor på 105 HK, hvilket gjør at denne bilen fint holder følge med all annen trafikk uten å virke masete og undermotorisert. Støynivå var ok, og stereoanlegget i denne gjorde at man kunne fly avgårde med favorittmusikken ljomende i høytalerene. Prisen for bilen slik vi kjørte den er 280 000,- ferdig på skilt, og jeg kjenner at hadde jeg hatt en garasje og sette den i så hadde jeg nok gått og bestilt meg en slik. Jeg rev garasjen i fjor, og har ikke hjerte til å la en slik bil stå ute i vær og vind.

PS: Testkjøringen foregikk på kvelden, og jeg hadde bare med meg en iPhone til foto, dette gikk heller dårlig. Men i lenken under har VG tatt masse fine bilder av en av samme rasen.

Eksterne lenker: VG tester New Beetle

Tags:

Comments are closed.